حرکت خودجوش طلاب کرمانی جامعه الزهرا در سالگرد شهادت سردار دلها

نمایشگاه عکس حاج قاسم

طلاب کرمانی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سالگرد شهادت سردار مقاومت با اجرای برنامه های متنوع، یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را زنده نگه داشتند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام سومین سالگرد شهادت سردار مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی طلاب بسیجی اهل کرمان در سرای حضرت خدیجه برنامه های متنوعی را برگزار کردند.

فضاسازی محیط های اداری و خوابگاه با محتوای سخنان مقام معظم رهبری درباره سردار دلها،  برگزاری مراسم شب شهادت با سخنرانی حجت الاسلام وزیری زاده از همرزمان آنه شهید والامقام، برپایی میز یادبود در ساختمان های اداری، آموزشگاه و درب خوابگاه، برپایی نمایشگاه عکس سردار شهید با محتوای سخنان رهبر معظم انقلاب درباره شهید، آماده سازی و طبخ شیرینی و نان های محلی، نان روغن جوشی، کلمپه، کاکائوی کرمانی برای مراسم، برپایی ایستگاه صلواتی و برگزاری مسابقه هفت سنگ که بازی محلی و مورد علاقه حاج قاسم بود بخشی از این فعالیت های خودجوش طلاب کرمانی در سالگرد شهادت سردار مقاومت است.

گفتنی است، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام صبح امروز ضمن بازدید از نمایشگاه عکس حاج قاسم در جریان فعالیت های خود جوش این طلاب قرار گرفت و از آنها تقدیر و تشکر کرد.

سرکار خانم احسانی فرمانده ارشد پایگاه های بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام در این بازدید گزارشی از اقدامات انجام شده برای زنده نگه داشتن مکتب حاج قاسم در جامعه الزهرا علیهاالسلام ارائه داد.