از سوی اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س)؛

دوره و کارگاه «آموزش روایت‌گری مکتب حاج قاسم» برگزار می‌شود

شهادت حاج قاسم- دوره برگزاری

کارگاه یک روزه آموزش روایت‌گری مکتب حاج قاسم ویژه مبلغان عمومی و دانش آموزی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها  ویژه سالروز شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی، دوره و کارگاه یک روزه آموزش روایت‌گری مکتب حاج قاسم ویژه مبلغان عمومی و دانش آموزی برگزار می‌کند.

این کارگاه آموزشی روز یکشنبه 11 دی ساعت 8 تا 12 درساختمان امام رضا علیه‌السلام، سالن جلسات طبقه هم کف ساختمان شهید بهشتی(ره) تشکیل  می‌شود.

اولویت حضور در ادامه دوره و اعزام مبلغان به عنوان راوی در برنامه های اردوی کرمان از جمله امتیازات این دوره کارگاهی است.

شرکت در این دوره کارگاهی برای همه طلاب و انش آموختگان آزاد است و علاقه مندان جهت ثبت نام به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.