مدیر امور فرهنگی جامعه الزهرا(س) خبر داد:

فراخوان ثبت نام اردوی زیارتی معرفتی سردار دل ها

اردو

طلاب و دانش آموختگان علاقه مند به شرکت در اردوی زیارتی معرفتی سردار دل ها می توانند تا ساعت 24 روز سه شنبه 6 دی ماه ثبت نام کنند.

به گزارش روابط عمومی، مدیر امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها از برگزاری اردوی راهیان نور ویژه خواهران طلبه و دانش آموختگان این مجموعه علمی فرهنگی خبر داد.

سرکار خانم حضرتی گفت: در آستانه شهادت سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، با حضور بر سر مزار ذوالفقار اسلام عهد می بندیم که از پیروان مکتب سلیمانی بمانیم و تا خون در رگهایمان می جوشد حامی ولایت باشیم.

وی افزود: حرکت این کاروان صبح روز پنجشنبه 8 دی ماه و زمان برگشت از کرمان، عصر شنبه 10 دی ماه می باشد.

مدیر امور فرهنگی گفت: علاقه مندان به شرکت در این برنامه می توانند، نام و نام خانوادگی، کدملی، شماره موبایل، فیش واریزی و رضایت نامه سرپرست خود را تا ساعت 24 روز سه شنبه به شناسه farhangi_2426@  در پیامرسان ایتا ارسال کنند.

وی ادامه داد: همچنین علاقه مندان باید برای مشارکت در هزینه اردو مبلغ 400 هزار تومان به شماره حساب 0108216012005 نزد بانک ملی یا شماره کارت 2009 – 9951 – 9911 – 6037 واریز و فیش آن را همراه دیگر مدارک ارسال کنند.

حضرتی در پایان گفت: فرم رضایتنامه از اینجا قابل دریافت است و در صورت ضرورت شماره تماس  32112426 و 32112194 – 025 پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.