برگزاری دسته عزاداری بانوان فاطمی در قم

دسته عزاداری بانوان فاطمی 7

دسته بزرگ عزاداری بانوان فاطمی با حضور پرشور بانوان ولایی و مدافعان حریم عفاف و حجاب در قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دسته بزرگ عزاداری بانوان فاطمی استان قم عصر امروز (دوشنبه، 5 دی) و در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

بانوان عفیف و ولایتمدار استان قم از جمله بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدافعان حریم عفاف و حجاب در مصلای قدس قم تجمع یافتند و به سمت حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام راهپیمایی کردند.

بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز با شعار «ما دختران مادر پهلو شکسته‌ایم، تا پای جان پای ولایت می‌مانیم» در این مراسم حضور یافتند.

در این مراسم، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با راه اندازی ایستگاه های صلواتی، موکب شکوفه های فاطمی ویژه کودکان، دستنوشته‌های پلاکاردی به شرکت کنندگان این راهپیمایی خدمت رسانی کردند.

بانوان قمی در این اجتماع، با سر دادن شعارهایی چون «تا خون در رگ ماست، حجاب بر سر ماست»، «حسین حسین شعار ماست، حجاب افتخار ماست»، «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دشمن نتواند که جوابم دهد»، «ما پیروان حضرت زهراییم، ما رهروان زینب کبراییم»، «نهضت ما جلوه ای از کوثر است، پیروی از فاطمه اطهر است»، «نظام ما نظام عاشورایی است، جهاد ما زینبی و زهرایی است»، «میراث مادران ما حجاب است، سرمایه ایران ما عفاف است»، «اسوه و الگوی ما فاطمه و زینب است، حفظ حریم حجاب حمایت از مکتب است» و غیره، حمایت خود را از ولایت فقیه و دفاع از ارزش‌های اسلامی از جمله عفاف و حجاب نشان دادند.

این مراسم، میزبان پیکر پاک یکی از شهدای گمنام دفاع مقدس بود و بانوان فاطمی پس از ورود به حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها با این شهید والامقام وداع کردند.

سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، ذکر مصیبت، اجرای سرود و غیره از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

پیکرهای مطهر 400 شهید گمنام دفاع مقدس روز سه شنبه 6 دی، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها در کشور تشییع و به خاک سپرده می‌شوند که از این تعداد، مراسم تشییع و خاکسپاری ۶ شهید والامقام در قم برگزار می‌شود.

مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا روز سه شنبه 6 دی ساعت 9، از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها به سمت مصلی قدس و پس از مراسم تشییع در ۶ مرکز نظامی، حوزوی و فرهنگی به خاک سپرده می‌شوند.

پیکرهای مطهر این 6 شهید والامقام در مجتمع فرهنگی نور منطقه نیروگاه، مجتمع آموزشی بنت الهدی پردیسان،‌ دانشگاه فرهنگیان پردیس آیت الله طالقانی، پژوهشگاه امام صادق(ع)، گردان زرهی و مجتمع آموزشی امامت نیروی دریایی سپاه تشییع و خاکسپاری می‌شوند.