از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا (س)؛

دوره آموزش مجازی «تربیت دینی فرزندان» برگزار می‌شود

دوره آموزش مجازی تربیت دینی فرزندان

دوره آموزش مجازی «تربیت دینی فرزندان» ویژه مبلغان و دانش‌آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزش مجازی «تربیت دینی فرزندان» دوران کودکی و نوجوانی از سوی اداره دانش‌آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره به مدت 20 تا 25 جلسه روزهای شنبه و یکشنبه ساعت 9 تا 10 به صورت آنلاین در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین آیتی، استاد تربیتی و مدیر مسئول سابق مرکز تخصصی نماز، آموزش این دوره را به عهده دارد.

مهلت ثبت نام در دوره آموزش مجازی «تربیت دینی فرزندان» تا 13آبان است و نخستین جلسه این دوره از روز شنبه 17 آبان آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان جهت اطلاع از جزئیات ثبت نام در این دوره با شماره 02532112437 تماس گرفته یا می‌توانند به کانال اداره دانش‌آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://eitaa.com/daneshamokhtegan_jz در پیام رسان ایتا مراجعه کنند.