از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی جامعه الزهرا(س)؛

کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منابع عربی) برگزار می‌شود

کارگاه منبع شناسی دیجیتالی کلام

کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منابع عربی) از سلسله کارگاه‌های منبع شناسی عمومی و دیجیتالی علم کلام با حضور دکتر محمد جعفر رضایی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منبع شناسی عربی) از سلسله کارگاه‌های منبع شناسی عمومی و دیجیتالی علم کلام از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود.

در این کارگاه، دکتر محمد جعفر رضایی، استاد، پژوهشگر و نویسنده به تبیین این موضوع و سرفصل‌های ای کارگاه می‌پردازد.

این کارگاه روز یکشنبه، 26 اردیبهشت ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی و حضوری با حضور محدود پژوهشگران و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این کارگاه می‌توانند نام و نام خانوادگی، کد تحصیلی یا کد ملی و شماره تماس را به شناسه کاربری @saf_1362 ارسال کنند.

حضور در این کارگاه از طریق ورود به سامانه http://online.jz.ac.ir/rw۰۹st۷۴۶skd امکان پذیر است.