برگزاری دوره بازخوانی معنایی صرف ساده و مبادی 4

- بازخوانی معنایی صرف ساده

رئیس حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری دوره بازخوانی معنایی صرف ساده و مبادی 4 با رویکردآموزش پژوهش‌محور و با تطبیق بر نصوص دینی در نیمسال دوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا تاجیک در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری دوره بازخوانی معنایی صرف ساده و مبادی 4، عنوان کرد: این دوره با رویکردآموزش پژوهش‌محور و با تطبیق بر نصوص دینی برگزار می‌شود.

رئیس اداره حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه این دوره روزهای پنجشنبه، ساعت 8 تا 12 برنامه‌ریزی شده است، افزود: دوره طی مدت 4 ماه با راهبری استاد خانم الوائلی برگزار خواهد شد.

تاجیک، مخاطبان این دوره را فارغ التحصیلان سطح 2 به بالا دانست و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند تا30 دی با مراجعه به سامانه اختصاصی مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی به نشانی https://courses.jz.ac.ir/course/6542-2/ و پرداخت شهریه 200 هزار تومان در این دوره ثبت‌نام کنند.

برای کسب آگاهی بیشتر با شماره‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۱ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۲ تماس بگیرید.