تخفیف 20 درصدی کتاب و لوازم التحریر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

هفته کتاب

مدیر انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام از تخفیف 20 درصدی کتاب و لوازم التحریر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در فروشگاه محصولات فرهنگی این موسسه علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی فر از تخفیف 20 درصدی کتاب و لوازم التحریر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در فروشگاه محصولات فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

مدیر انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به اهمیت کتابخوانی از دیدگاه رهبرمعظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام در هفته کتاب و کتابخوانی از 21 تا 27 آبان ماه با هدف تشویق و ترغیب مخاطبان خود این تخفیف ویژه را در نظر گرفته است.

وی خاطرنشان کرد:  علاقه مندان می توانند جهت بهره مندی از این تخفیف ها به فروشگاه محصولات فرهنگی واقع در جامعه الزهرا علیهاالسلام یا به سامانه فروشگاه کتاب مراجعه کنند.