دبیر اجرایی سومین همایش کتاب سال بانوان اعلام کرد:

مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان 30 آبان برگزار می‌شود

آقای برهانی

برهانی با بیان اینکه مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان 30 آبان ساعت 9 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، گفت: آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور سخنران ویژه این مراسم خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای هادی برهانی در نشست خبری اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان که در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، عنوان کرد: مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان روز دوشنبه 30 آبان ساعت 9 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود و آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور سخنران ویژه این مراسم خواهد بود.

دبیر اجرایی سومین همایش کتاب سال بانوان اظهار داشت: حدود 300 اثر در 10 گروه علمی با موضوعات مختلف به دبیرخانه همایش ارسال شده که بیشترین آثار در موضوع زن و خانواده است.

برهانی با اشاره به برنامه های جانبی همایش کتاب سال بانوان، گفت: در حاشیه اختتامیه همایش کتاب سال بانوان، نشست‌های تحلیل و نقد برخی کتاب‌های برگزیده همایش با حضور نویسندگان آثار برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همایش ملی کتاب سال بانوان به صورت دوسالانه برگزار  می‌شود، یادآور شد: در روز اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان، فراخوان چهارمین همایش اعلام  خواهد شد.