تجلیل از دو طلبه جامعه‌الزهرا(س) در مسابقه عکس‌نوشته «مشارکت حداکثری»

کارگاه عکس نوشته انتخابات

خانم‌ها تقی زاده و عباسی ترابی دو طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام در مسابقه کارگاه تولید عکس‌نوشته با موضوع مشارکت حداکثری شایسته تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه و مسابقه تولید عکس نوشته جهت دعوت از اقشار مختلف جامعه برای حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی در اداره کل فضای مجازی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برنامه‌ریزی و اجرا شد که ۴۲۰ اثر به این کارگاه ارسال شد و بلافاصله در همان زمان در شبکه توزیع قرار گرفت.

با ارزیابی کارشناسان و داوران مسابقه، سه نفر از شرکت کنندگان به نام‌های آقای امیرحسین شوپایی، آقای امیر قنبری و آقای محمد علی زحمتکش به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.

همچنین ۱۶ اثر نیز شایسته تقدیر قرار گرفتند که از این میان، خانم فاطمه تقی زاده و فاطمه عباسی ترابی که از بانوان طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام هستند، شایسته تقدیر شدند.

اکرم اصغری، الهه فیروزی علی‌آبادی، امید زراعتی، امین رحیم‌آبادی، علی بهاری، علیرضا اسماعیلی، علیرضا برزگر مریم‌آبادی، فاطمه تقی زاده، فاطمه عباسی ترابی، محسن کرمیان شرودانی، محمدباقر حاجیانی، محمد حسین حاجی‌علیان، محمدمهدی الموتی، محمدمهدی تقی‌پور بروجنی، مسعود عزیزی و منصوره‌سادات حسینی طباطبایی دیگر نفرات شایسته تقدیر در این کارگاه بودند.