در آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم صورت گرفت؛

رونمایی از 10 کتاب با محوریت سبک زندگی و تربیتی مادران و همسران شهدا+گزارش تصویری

گرامیداشت 130 بانوی شهیده استان قم (10)

مراسم رونمایی از 10 کتاب با محوریت سبک زندگی و تربیتی مادران و همسران شهدا در آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم رونمایی 10 کتاب با محوریت سبک زندگی و تربیتی مادران و همسران شهدا در آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم برگزار شد.

از این تعداد کتاب‌ها، 6 کتاب به همت کارگروه علمی پژوهشی کمیته بانوان کنگره شهدای استان قم و 4 کتاب نیز به کوشش بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس به نگارش درآمده و به چاپ رسیده‌اند.

کتاب «سنگ‌های سرخ مزار» (مادر شهیدان صحفی) تألیف خانم محبوبه حاج مرتضایی، کتاب «رسم رهایی» (همسر شهید مصطفی نبی لو از شهدای مدافع حرم) به کوشش خانم زهرا مالمیر، کتاب «بهشت جی پی اس ندارد» (همسر شهید عباس عاصمی) تألیف خانم نظیفه سادات موذن؛ کتاب «راز پَر سفید» (همسر شهید سعید سامانلو از شهدای مدافع حرم) به نگارش خانم فاطمه رضایی برفوئیه؛ کتاب «حلما» (مادر شهیدان کارکوب زاده) به قلم خانم معصومه سادات میرغنی و کتاب «فرشته‌ها نمی‌میرند» (جانبار دفاع مقدس فرشته چترعنبری) به نگارش فاطمه جوادی در این مراسم رونمایی شدند.

کتاب «صبورانه» (معرفی بانوی جانباز انسیه تاجزاده قمی) تألیف ریحانه غلامیان؛ کتاب «از ثری تا ثریا» (زندگی‌نامه شهیده ثریا شیری) به قلم ریحانه غلامیان؛ کتاب «قربانیان» (زندگی‌نامه خانواده 6 شهیده قربانیان) به نگارش رضا قربانیان و کتاب «شهر فرشتگان» (درباره شهدای کودک، بانوان شهیده و شهدای خانوادگی استان قم) تألیف ریحانه غلامیان از دیگر کتاب‌های رونمایی شده در این کنگره بودند.

همچنین در این مراسم، «عکس نوشت بانوان شهید استان قم» که در آن، آماری از تعداد بانوان شهید، جانباز، آزاده استان قم و همچنین تعداد شهدای کودک، شهدای سادات، شهدای فاطمیه، شهدای اتباع، شهدای برائت ز مشرکین، شهدای انقلاب، شهدای معلم و شهدای مبلغ و طلبه ارائه شده است، رونمایی شد.

آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم روز پنجشنبه ۵ آبان به همت کمیته کنگره ملی شهدای استان قم و با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و نهادهای مختلف استان قم در سالن بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد.