گزارش تصویری/ آیین گرامیداشت 130 بانوی شهید استان قم

گرامیداشت 130 بانوی شهیده

آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم با حضور پرشور بانوان از اقشار مختلف استان قم در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی،‌ آیین گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم امروز (پنجشنبه ۵ آبان) از سوی کمیته کنگره ملی شهدای استان قم و با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و نهادهای مختلف استان قم در سالن بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد.

در این اجلاسیه که با حضور پرشور بانوان قمی برگزار شد، سردار سید قاسم قریشی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین، سرکار خانم بیابانی مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور و سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سخنرانی پرداختند.

میزبانی از پیکر پاک یکی از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس، رونمایی از 10 کتاب بامحوریت سبک زندگی و مادران و همسران شهدا، رونمایی از عکس نوشت بانوان شهید استان قم به همراه تجلیل از مادران، همسران و‌ دختران شهدای گرانقدر از جمله برنامه های این مراسم بود.