برگزاری کارگاه آموزشی طراحی الگوی هویت یکپارچه برای دختران ایرانی

کارگاه هویت دختر ایرانی

طلاب مازندرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام در کارگاهی 3 روزه با مبانی طراحی الگوی هویت یکپارچه برای دختران ایرانی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی، کانون طلاب استان مازندران جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه مازندران، کارگاه آموزشی طراحی الگوی هویت یکپارچه برای دختران ایرانی را با هدف توانمند سازی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ برگزار کرد.

در این دوره دو روزه که از 29 تا 31 تیر ماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور بیش از 100نفراز طلاب و مبلغان طرح امین در سالن همایش های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ساری برگزار شد، سرکار خانم کارشناس از جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین انواع تبلیغ، عناصر تبلیغ تربیت گرا، اصلی ترین شیوه تولید محتوای تبلیغی اثرگذار، شناخت ویژگی های کودک و نوجوان، نیازها و علاقه های کودک و نوجوان، شیوه های ارائه محتوا به نوجوان، معرفی منابع تبلیغی موثر، برگزاری کارگاه کتاب مدارا، بررسی و شناخت گروه های موسیقی کره (کی پاپ وکی دراما)، بررسی تخصصی تبلیغ دانش آموزی و شناخت فلسفه تاریخ  انقلاب اسلامی و ارایه دیدگاه ها پرداخت.

واکاوی جایگاه دختر در عالم هستی، جایگاه دختر در کتاب آخرین پیامبر الهی، جایگاه دختر در زبان و نگاه اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، جایگاه زن ودختر در نگاه یهودیت و مسیحیت و در متون کهن عهد عتیق و سفر پیدایش از دیگر سرفصل های مطرح شده در این کارگاه دو روزه بود.

همچنین برنامه فرهنگی قرآنی با عنوان «خدا را شکر من یک دخترم» در حاشیه این کارگاه برای فرزندان مدعوین برگزار شد.