اعلام شرایط حضور کارکنان در جامعه الزهرا در هفته چهارم آذرماه

اطلاعیه

با توجه به استمرار وضعیت بهداشتی از سوی ستاد کرونا، شرایط حضور کارکنان جامعه الزهرا در هفته چهارم آذرماه از سوی معاونت اداری مالی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، متن اطلاعیه معاونت اداری مالی بدین شرح است:

نظر به اعلام ستاد کرونای استان، نحوه حضور کارمندان محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام از شنبه 22 تا 27آذر همانند هفته قبلی و با رعایت شرایط زیر به صورت یک روز در میان (پنجاه درصد حضور یا آنکال) خواهد بود.

۱-حضور تمامی معاونین و مدیران ارشد مستقل در محل کار الزامی است (مگر کسانی که مشکل خاصی داشته باشند).

۲- حضور مدیران در سایر رده ها و هر کارمندی که نیاز به حضور او باشد و بدون حضورشان اختلالی در امور پیش می آید، با تشخیص مدیر ارشد مربوطه ، الزامی است.

مسئولیت چینش مناسب نیروها به گونه ای که همه نیازهای لازم مجموعه برآورده شود بر عهده مدیر ارشد واحد مربوطه بوده و در مقابل اختلالات احتمالی باید پاسخگو باشد.

از درگاه خداوند متعال برای همه همکاران معزز، سلامتی و توفیق خدمت مسالت می نمایم.

مرتضی محجوبی
معاون اداری مالی