برگزاری دوره مقدماتی تشکیلات سازی در فضای مجازی

تشکیلات

دوره مقدماتی تشکیلات سازی در فضای مجازی با هدف بازسازی فرایند فعالیت طلاب، اساتید و مبلغان با رویکرد کار تشکیلاتی، جبهه‌سازی و شبکه سازی در فضای مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت سالروز شهادت شهید چمران، الگوی تفکر تشکیلاتی و مدیر و سازمانده تشکیلاتی، اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی دوره مقدماتی تشکیلات سازی در فضای مجازی را به صورت برخط برگزار می کند.

این دوره با هدف بازسازی فرایند فعالیت طلاب، اساتید و مبلغان با رویکرد کار تشکیلاتی، جبهه‌سازی و شبکه سازی در فضای مجازی برگزار می شود تا از ظرفیت طلاب جوان، خوش‌فکر و کاردان به صورت تخصصی در این زمینه استفاده شود.

این دوره از 12 تیرماه روزهای فرد از ساعت 18 تا 19 با ارائه سرکار خانم حکمت نیا به صورت برخط در 22 ساعت آموزشی برگزار می شود..

طلاب، اساتید، مبلغان و دانش‌آموختگان می‌توانند تا 10 تیرماه با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به آدرس http://novin.jz.ac.ir (بخش دوره ها) ثبت نام کنند و یا در ساعات اداری با شماره 32112094 تماس بگیرند.