حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نمایشگاه بین المللی قرآن/ امکان دیدار چهره به چهره  با خانم دکتر برقعی

بازدید مدیر

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با طلاب، دانش آموختگان و عموم مردم دیدار می کند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز یکشنبه 5 فروردین ضمن بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با طلاب، اساتید و عموم مردم دیدار چهره به چهره خواهد داشت.

علاقه مندان جهت ثبت نام برای دیدار با مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌توانند با آیدی @baztab_313 در پیام رسان ایتا در ارتباط باشند.

غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از ساعت 17 تا 24 در مصلای امام خمینی(ره) تهران پذیرای علاقه مندان به قرآن کریم است.