مراسم گرامی داشت روز بسیج اساتید برگزار می‌شود

گرامیداشت روز بسیج اساتید

اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران استان قم در سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران گرد هم می‌آیند.

به گزارش روابط عمومی، هم‌زمان با سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، مراسم گرامی داشت روز بسیج اساتید در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم که با حضور اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه استان قم برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام‌والمسلمین طائب، رئیس قرارگاه عمار و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی گرجیان رئیس اتاق فکر اسلامی سازی دانشگاه‌های کشور به ایراد سخن می‌پردازند.

مراسم گرامی داشت روز بسیج اساتید با همکاری جامعه الزهرا علیهاالسلام، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم و بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خواهران استان قم روز سه‌شنبه 31 خردادماه از ساعت 10 تا 12:30 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

دریافت پوستر همایش