اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دوره حضوری «غدیرشناسی» ویژه مبلغان استان قم

دوره حضوری غدیرشناسی

در آستانه ماه ذی‌الحجه و ایام پربرکت دهه ولایت و عید سعید غدیرخم، دوره حضوری «غدیرشناسی» ویژه مبلغان استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با آغاز ماه ذی الحجه و ایام پربرکت دهه ولایت و عید سعید غدیرخم، دوره حضوری غدیرشناسی از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

از مزایای شرکت در این دوره می‌توان به دريافت حکم تبليغی جهت اعزام گروهی و فردی در دهه ولایت، فعال شدن پرونده تبلیغی - آموزشی طلاب در اداره کل تبلیغ، استفاده از دوره‌های تخصصی آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی، اولویت در بکارگیری در سایر طرح‌ها و مناصب فرهنگی تبلیغی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات اشاره کرد.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 31 خرداد است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir برای ثبت نام اقدام کنند.

این دوره در بازه زمانی 11 تا 18 تیر به مدت یک هفته تشکیل می‌شود.