آغاز دومین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

رویداد آموزشی 2

دومین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «سرفصل نویسی» با حضور جمعی از اساتید و طلاب دوره عالی فقه و اصول در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دومین روز با حضور جمعی از اساتید، نخبگان دوره تدوین متون درسی و طلاب دوره عالی فقه و اصول این مؤسسه آموزشی حوزوی در حال برگزاری است.

در این برنامه، موضوع «سرفصل نویسی» مورد بررسی و آسیب شناسی قرار می گیرد.

امروز کارگاه های مهارت سرفصل نویسی، اصول مناظره و تریبون آزاد و مسئله یابی سرفصل نویسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حبیبی برگزار می‌شود.

روز گذشته نخستین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به موضوع متون درسی اختصاص یافته بود که با حضور طلاب سطح سه و چهار برگزار شد.

سومین روز پیش رویداد با موضوع «روش های مطالعه» و با حضور طلاب سطح دو روز پنجشنبه 22 اردیبهشت برگزار می‌شود.