«رئیس اداره انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد

عمرانی فر

حجت‌الاسلام والمسلمین عمرانی فر به عنوان «رئیس اداره انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور حکمی، حجت‌الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی فر را به عنوان «رئیس اداره انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در این حکم به بخشی از وظایف انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله سیاست‌گذاری، برنامه ریزی، نظارت بر فرآیند چاپ و نشر، ویراستاری آثار ترجمه شده به زبان‌های مختلف، تطبیق، بازنگری و تصیحح متون در آثار ترجمه شده، نیازسنجی و مخاطب شناسی متناسب با اهداف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تولید و چاپ کتب، نشریات و نرم افزارهای علمی و اسلامی بر اساس ضوابط اشاره شده است.

همچنین در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزشمند جناب آقای برهانی که پیش از این، تصدی این مسئولیت را به عهده داشت، قدردانی شد.