اطلاعیه شماره 16 ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری؛

برگزاری آزمون آزمایشی برخط ویژه امتحانات پایان ترم طلاب سطح 2 و 3

photo_2020-06-25_19-22-19

آزمون آزمایشی آنلاین ویژه امتحانات پایان ترم طلاب سطح 2 و 3 روزهای دوشنبه و سه شنبه، 9 و 10 تیرماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری در اطلاعیه ای شماره 16 خود آورده است: برای آشنایی طلاب محترم با سامانه آزمون و با هدف پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در روند پاسخگویی در آزمون اصلی، سؤالاتی به صورت آزمایشی در سامانه فوق بارگذاری شده است که  طلاب محترم براساس زمان بندی ذیل به سامانه مراجعه و در این آزمون آزمایشی شرکت کنند.

در این اطلاعیه زمان آزمون آزمایشی طلاب سطح سه در همه رشته ها و مراکز تخصصی روز دوشنبه 9 تیرماه 1399 از ساعت 8 تا 12 و زمان آزمون آزمایشی طلاب سطح دو مدارس مؤمنات، مشکات، فائزات و تمهیدیه زبان فارسی روز سه‌شنبه 10 تیرماه 1399 از ساعت 8 تا 12 اعلام شده است.

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری همچنین راهنمای ورود به سامانه آزمون و شرکت در امتحانات پایان ترم را منتشر کرده است که از اینجا قابل دریافت است.