پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س) با همکاری مجمع عالی فقه برگزار می‌کند:

پیش نشست علمی «ضرورت نگرش فقهی در بیانیه گام دوم انقلاب»

همایش مبانی فقهی بیانیه گام دوم انقلاب

هفتمین پیش نشست علمی همایش بین المللی مبانی فقهی بیانیه گام دوم انقلاب با عنوان «ضرورت نگرش فقهی در بیانیه گام دوم انقلاب» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین نیکخو امیری و سرکار خانم برقعی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفتمین پیش نشست علمی همایش بین المللی مبانی فقهی بیانیه گام دوم انقلاب با عنوان «ضرورت نگرش فقهی در بیانیه گام دوم انقلاب» از سوی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مجمع عالی فقه برگزار می‌شود.

در این پیش نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نیکخو امیری معاون پژوهش مجمع آموزش عالی فقه و سرکار خانم مریم برقعی مدیر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می پردازند.

این نشست روز چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت 13 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://miuvc.ir/feqh1 در این نشست حضور داشته باشند