پایان‌نامه «آثار تربیتی دوراندیشی در زندگی با تأکید بر منابع اسلامی» دفاع می‌شود

جلسه دفاعیه 5 اسفند ساعت 7 و نمیم

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «آثار تربیتی دوراندیشی در زندگی با تأکید بر منابع اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تعلیم و تربیت با موضوع «آثار تربیتی دوراندیشی در زندگی با تأکید بر منابع اسلامی» با ارائه خانم کوثر کوتی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مهدیزاده، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی رزاقی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه 5 اسفند ساعت 7:30 به صورت حضوری در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری جلسه به صورت مجازی فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.