تغییر تاریخ برگزاری آزمون سطح دو و بازپذیری جامعه‌الزهرا(س)

پذیرش و آزمون ورودی جامعه الزهرا سال 1401

زمان آزمون سطح دو و بازپذیری جامعه‌الزهرا(س) از 20 اسفند 1400 به 23 اردیبهشت 1401 تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اطلاعیه ای اعلام کرد:

«به اطلاع همه داوطلبان محترم سطح 2 و بازپذیری می‌رساند تاریخ برگزاری آزمون از 20 اسفند 1400 به 23 اردیبهشت 1401 تغییر یافت.

داوطلبان این دو سطح برای دریافت کارت جلسه آزمون از تاریخ 17 تا 22 اردیبهشت 1401 به سامانه سنجش و پذیرش مراجعه کرده و بر اساس اطلاعیه‌ای که در تاریخ مذکور درج می‌شود، اقدام به دریافت کارت آزمون خود نمایند».

گفتنی است؛ آزمون ورودی سطح دو، بازپذیری و سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام آزمون ورودی به سامانه https://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.

ثبت-نام