رونمایی از نرم افزار کاملا رایگان همراه جامع قرآنی

رونمایی نرم افزار جامع قرآنی نور

به گزارش روابط عمومی، نرم افزار کاملا رایگان همراه جامع قرآنی در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور رونمایی شد.

این نرم افزار کامل‌ترین و جامع‌ترین نرم‌افزار همراه در ارتباط با قرآن که در ایران و جهان نظیری ندارد و اولین نرم‌افزار پژوهشی قرآنی که به صورت نسخه همراه تهیه و عرضه شده است.

رسم‌الخط عثمان طه و نیریزی با همان زیبایی و علائم آن، ارائه 122 ترجمه به 32 زبان زنده دنیا همچون انگلیسی، آلمانی، ترکی، ایتالیایی و ... ذیل آیات با امکان انتخاب و استفاده ترجمه مورد نیاز کاربر و امکان قرائت آیات قرآن براساس قاریان مشهور ایران و جهان از ویژگی های این نرم افزار است.

ارائه 45 تفسیر فارسی ، 211 عنوان تفسیر عربی و 4 تفسیر انگلیسی جمعاً به تعداد 260 عنوان تفسیر در بیش از 1600 جلد و أعلام قرآن، اعم از أعلام خود قرآن و أعلامی که در شأن نزول آیات آورده شده از دیگر شاخصه‌های این نرم افزار است.

فرهنگ جامع موضوعی قرآن کریم با بیش از 250000 مفهوم و موضوع از قرآن و برچسب‌گذاری تک تک آیات از جهت صرفی و نحوی است.

در این نرم افزار، معرفی جامع شأن نزول آیات، خواص سوره، مفاهیم کلی سوره، تعداد صفحات، علت نامگذاری، ترتیب نزول، محل نزول و....به مخاطب وجود دارد.

جهت دریافت لینک دانلود عدد 1 را به شماره 3000101084 ارسال فرمایید.

مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) پیشگام در داده پردازی علوم اسلامی به نشانی www.noorsoft.org فعال است.