تمدید مهلت ثبت نام عضویت در کانون علمی فرهنگی تبلیغی استان یزد تا 5 اسفند

کانون های استانی

مهلت ثبت نام عضویت در کانون علمی فرهنگی تبلیغی طلاب و دانش آموختگان جامعه‌الزهرا(س) در استان یزد تا 5 اسفند تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، ثبت نام عضویت بانوان طلبه در کانون علمی فرهنگی تبلیغی طلاب و دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در استان یزد تا 5 اسفند تمدید شد.

طلاب دغدغه مند جهت عضویت اولیه در کانون استان یزد می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه فرهنگی به آدرس  https://cul.jz.ac.ir، زبانه تشکل‌ها، فرم مربوطه را تکمیل کنند.

پس از اتمام ثبت نام، در مجمع عمومی که زمان و مکان آن متعاقبا اعلام می‌شود، بازخوانی اساسنامه تیپ کانون‌های استانی و فرایند تشکیل کانون تبیین شده و پس از پاسخگویی به سوالات طلاب با برگزاری انتخابات و شکل‌گیری هسته مرکزی، مراحل تصویب و اعطای حکم کانون توسط مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به مسئول کانون، فعالیت‌های طلاب به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

تا کنون در هشت استان کرمان، اصفهان، البرز، مازندران، تهران، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، کانون‌های عملی فرهنگی تبلیغی ویژه طلاب و دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل شده و کانون یزد به عنوان نهمن کانون  مطرح است.

در صورت ضرورت شماره تماس ۳۲۱۱۲۵۹۳-۰۲۵ پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.

دانلود اساسنامه تیپ کانون‌های استانی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام