جلسه دفاع از رساله علمی «تحلیل قرآنی ریشه دین و اخلاق در اندیشه آتئیسم»

رساله علمی 2 اسفند ساعت 10 و نیم

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «تحلیل قرآنی ریشه دین و اخلاق در اندیشه آتئیسم» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته علوم و معارف قرآنی با موضوع «تحلیل قرآنی ریشه دین و اخلاق در اندیشه آتئیسم» با ارائه خانم نرگس عبدالحمید برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود تاج آبادی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین محسن آخوندی، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اخوان و حجت‌الاسلام والمسلمین مجید حیدری فر، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز دوشنبه 2 اسفند، ساعت 10:30 حضوری در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری جلسه به صورت مجازی فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq در این جلسه حضور داشته باشند.