شروع ثبت نام ترم بهار آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی

آموزش قرآن کریم هدی

به گزارش روابط عمومی، ثبت نام ترم بهار آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی ویژه بزرگسالان و دختران دوم دبستان تا دبیرستان آغاز شد.

در ترم بهار، رشته های روخوانی و روانخوانی، حفظ، مفاهیم، کارگاه تجوید و دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم ارائه می‌شود.

استفاده از اساتید برتر استان، پیگیری مستمر و ارتباط با مخاطبان، ادامه دار بودن کلاس‌ها و برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت مجازی و آنلاین در اسکای روم از جمله امتیازات شرکت در این دوره‌ها است.

مهلت ثبت‌نام در این دوره تا ۱۵ اسفند 1400 ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند برای ثبت نام روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره تلفن‌های 09191979902 و یا ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱ تماس بگیرند.