ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در اطلاعیه شماره 17 اعلام کرد:

برگزاری کلاس‌های حضوری سطح سه و چهار از ٢ اسفند

اطلاعیه مهم

کلاس‌های حضوری سطح سه و چهار از شنبه ٣٠ بهمن به دوشنبه ٢ اسفند موکول شد.

به گزارش روابط عمومی، هفدهمین اطلاعیه ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «تعویق برگزاری کلاس‌های حضوری سطح سه و چهار از شنبه ٣٠ بهمن به دوشنبه ٢ اسفند» صادر شد.

در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع طلاب محترم و اساتید گرامی می‌رساند کلاس‌های حضوری مذکور در اطلاعیه شماره ١۶، با هدف ارائه مطلوب دروس، از روز دوشنبه ۲ اسفند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به شیوه حضوری برگزار می‌شود.

کلاس‌های حضوری سطح سه، در روز شنبه ٣٠ بهمن ماه به شیوه مجازی برگزار خواهد شد.

طلاب دارای عذر موجه مانند مشکلات مرتبط با فرزندان، خانواده و بیماری خود یا خانواده می‌توانند از طریق سامانه دانش‌پژوهان نسبت به ارسال پیام به آموزش اقدام کنند تا از مساعدت‌های لازم بهره‌مند گردند.

قابل ذکر است که با شروع کلاس‌های حضوری خدمات رفاهی خوابگاه، سرویس و مهد کودک طبق ضوابط ارائه می‌شود.

با توجه به ظرفیت محدود مهد کودک، طلاب متقاضی می‌توانند تا پایان وقت اداری یکشنبه اول اسفند جهت ثبت نام قطعی در سامانه http://mahd.jz.ac.ir اقدام نمایند.

طلاب و اساتید گرامی جهت کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند با واحدهای آموزشی و یا رفاهی مربوطه تماس حاصل فرمایند.

ستاد آموزش از راه دور».