ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در اطلاعیه شماره 16 اعلام کرد:

شیوه برگزاری کلاس‌های سطح دو، سه و چهار در نیمسال دوم

اطلاعیه شماره 14 ستاد آموزش از راه دور

شیوه برگزاری کلاس‌های سطح دو، سه و چهار از سوی ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال دوم ۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام در شانزدهمین اطلاعیه نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400، «شیوه برگزاری کلاس‌های سطح دو، سه و چهار» را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع طلاب محترم و اساتید گرامی می‌رساند که از ٣۰ بهمن با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، کلاس‌های تربیت مدرس و سطح عالی، سطح چهار و سطح سه به شیوه حضوری برگزار می‌شود.

کلاس‌های روز یکشنبه و سه‌شنبه در مقطع سطح سه تا پایان نیمسال به شیوه مجازی برگزار می‌شود.

کلاس‌های حضوری سطح دو تا اطلاع ثانوی به شیوه مجازی برگزار می‌شود و زمان شروع کلاس‌ها به شیوه حضوری متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

قابل ذکر است که با شروع کلاس‌های حضوری خدمات رفاهی خوابگاه و سرویس طبق ضوابط ارائه می‌شود.

ستاد آموزش از راه دور».