برگزاری جلسه دفاعیه پایان‌نامه «بررسی آسیب‌شناسی فرآیند هنجارپذیری از نگاه قرآن»

جلسه دفاعیه-موحدکیا

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «بررسی آسیب‌شناسی فرآیند هنجارپذیری از نگاه قرآن» توسط سرکار خانم زینب موحدکیا در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح 3 رشته «تفسیر و علوم قرآن» با موضوع «بررسی آسیب‌شناسی فرآیند هنجارپذیری از نگاه قرآن» توسط سرکار خانم زینب موحدکیا برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادق گلستانی به عنوان استاد راهنما در این جلسه حضور دارند، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهراب صادق نیا، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز چهار‌شنبه، 20 تیرماه ساعت 10 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.