برگزاری دوره آموزشی آشنایی با محصولات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور

دوره آشنایی با نرم افزارهای کامپیوتری نور

دوره‌های آموزشی آشنایی با نرم‌افزارهای کتابخانه‌ای نور (جامع فقه 3 و جامع الاحادیث 3.5) و نرم‌افزارهای دانشنامه‌ای و معجم موضوعی (جامع التفاسیر، سیره معصومان، معجم موضوعی بحار الأنوار ) برگزار می‌شود.

به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و اعیاد ماه مبارک رجب و شعبان، دوره‌های آموزشی محصولات مرکز تحقیقات کامپیوتیری علوم اسلامی نور به صورت حضوری و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

برگزاری این دوره در دو مکان ساختمان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) و کتابخانه استادخسروشاهی واقع در پردیسان برنامه ریزی شده است.

از جمله دوره‌های پیش بینی شده، آموزش نرم‌افزارهای کتابخانه‌ای نور (جامع فقه 3 و جامع الاحادیث 3.5) در 6 جلسه 1.5 ساعته و آموزش نرم‌افزارهای دانشنامه‌ای و معجم موضوعی (جامع التفاسیر، سیره معصومان، معجم موضوعی بحار الأنوار ) در 5 جلسه 1.5 ساعته هستند.

مهلت ثبت‌نام تا 29 بهمن ماه 1400 است و دوره‌ها نیز در ماه اسفند برگزار می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 02532120107 و 09196155519 (کارشناس آموزش جناب آقای جعفری) تماس بگیرید.