آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه

آزمون استخدامی قوه قضائیه

طلاب دارای سطح دو و سه حوزه علمیه نیز می توانند در آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه سال 1400 شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی، قوه قضائیه در نظر دارد تعداد 9600 نفر از افراد واجد شرایط را در بخش‌های مختلف دادگستری استان‌ها به‌صورت پیمانی استخدام نماید.

متقاضیان، می‌توانند در مهلت مقرر، پس از مطالعه شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی آزمون و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز با مراجعه به سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون استخدام کارکنان اداری قوه قضاییه در سال 1400 منحصراً به صورت اینترنتی در سایت جهاد دانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir ثبت نام کنند.

ثبت نام در این آزمون از روز سه‌شنبه 19 بهمن آغاز می‌شود و تا روز پنجشنبه 28 بهمن ادامه دارد.

طلاب دارای مدرک سطح دو و سه حوزه یا دارای تحصیلات مرتبط می توانند در این آزمون شرکت کنند.