معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س) خبر داد:

برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی در ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰

photo_2022-02-07_11-23-50

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو از ادامه برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر ضمن اشاره به لزوم برگزاری سلسله ‌نشست‌های بصیرت افزایی در سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰، عنوان کرد: در ترم دوم سال تحصیلی جاری همچون ترم گذشته، سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در اسفندماه 1399 « دو خصوصیّت در آحاد مردم لازم است: یکی عبارت است از بصیرت، و دوّمی عبارت است از صبر و استقامت .... بصیرت یعنی چه؟ بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن» گفت: داشتن بصیرت برای قشر فرهیخته از جمله طلاب از اهمیت بیشتری برخوردار است و برای کسب بصیرت ایجاد قوه تحلیل، شناخت ابعاد بصیرت در هدف، بصیرت در وسیله، بصیرت در شناخت دشمن، بصیرت در شناخت موانع راه و غیره لازم می باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو بیان داشت: سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی روزهای سه شنبه هر هفته ساعت ۱۱ تا ۱۲ به صورت برخط از درگاه حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام به آدرس https://heyatonline.ir/fa/heyat/1739 در راستای نیل به اهداف فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه نخستین جلسه سلسله نشست بصیرت افزایی ترم دوم سال تحصیلی 1401 – 1400 روز سه شنبه 19 بهمن با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین میرباقری برگزار می‌شود، یادآور شد: موضوع این جلسه، «امیدآفرینی و بیان دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی» است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: حضور بانوان طلبه جاری جهت بهره‌مندی از این برنامه فرهنگی بصیرتی الزامی است.