سومین ویژه برنامه «حدیث اشک» با حضور بانوان قمی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

حدیث اشک شکیبافر 1

مراسم سوگواری حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با حضور جمعی از بانوان استان قم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سومین و آخرین روز مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان ویژه برنامه «حدیث اشک» امروز با حضور جمعی از بانوان استان قم در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم شکیبافر استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها اسوه و الگوی هر زن و مرد هستند، اظهار داشت: پرداختن به شخصیت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها محدود به ایام فاطمیه نیست و همواره باید الگوگیری از بانوی دو عالم را در زندگی خود قرار دهیم.

در ادامه مراسم، خانم‌ها حبیبی و مریدیان مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به ذکر مصیبت پرداختند. همچنین دانش آموزان هدی به اجرای سرودی در رثای حضرت زهرا علیهاالسلام پرداختند.

این مراسم به مدت سه روز از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مجتمع آموزشی تربیتی هدی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.