تمام مطالب

استاد طیبی تبیین کرد:

عوامل همگرایی جهانی پس از ظهور

طیبی2 مدیر دانشنامه زن مسلمان، فرضیه «تناکح بین الملل ائمه(ع) و همگرایی جهانی در عصر ظهور» مبتنی بر بازخوانی ملیت مادران امامان(ع) را تبیین کرد.

استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد:

روایات «اثنی عشر» و تطبیق آن بر امام مهدی(عج) به عنوان امام دوازدهم

حکیم زاده1 استاد حکیم زاده تصریح کرد: در حقیقت اهل بیت علیهم‌السلام با تأکید بر گفتمان «امامت منصوص»، ضمن اثبات و تقویت جایگاه امامت توانستند با بهره‌برداری از «مشروعیت نهادینه شده» برآمده از آن، مانع تقویت و رشد مدعیان دروغین امامت و جریان‌های انحرافیِ مهدویت شوند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تبیین کرد:

معیارهای شناسایی مهدی موعود (عج) از منظر عقل و نقل

شهبازیان 3 حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان گفت: آگاهی بخشی و آموزش در شناخت مدعی حق از مدعی دروغین در دوران غیبت امام معصوم علیه‌السلام اهمیتی دو چندان یافته و اهل بیت علیهم‌السلام راه‌هایی را برای شیعیان به ارث گذارده اند به گونه ای که راه بر مدعیان دروغین بسته شده و هر انسان بصیری بتواند با تمسک به معیارهای ارائه شده رهزنان امر امامت را تشخیص دهد و سره از ناسره را باز شناسد.

بازخوانی نقش علمای امامیه در سامان‌دهی جامعه شيعی در غیبت صغرا

سلیمیان حجت‌الاسلام‌والمسلمین سليميان گفت: دوران غیبت صغرا با ويژگي‌هاي خاص خود، دوراني لازم و ضروري بود که البته به حکمت خداوند، در تاريخ شيعه رقم خورد، تا جامعه شيعي را به کامل‌ترين صورت ممکن، مهياي فصلي تازه از زندگي خود آن هم دوران غيبت کبرا و دقيق‌تر "غيبت طولی" يا "غيبت تامه" كند. 

استاد و پژوهشگر حوزه و دانشگاه مطرح کرد:

دلایل نقلی بر اثبات امام مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف

حقانی 2 سرکار خانم حقانی با بیان اینکه یکی از مسائل اساسی در منظومه اعتقادی، اثبات وجود و امامت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف است، به دلایل نقلی بر اثبات وجود حضرت اشاره کرد.

نهم ربیع بسترساز ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار

الهی نژاد 2 حجت‌الاسلام‌والمسلمین الهی نژاد با اشاره به انواع تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت، تصریح کرد: مؤثرترین نوع تبلیغ در فرهنگ مهدویت، نوع عملی است، یعنی بدون اینکه بیان شود، آن شاخصه‌هایی که مردمان عصر ظهور که به آن مزین هستند، فرد منتظر به آن آراسته باشد.

آخرین اخبار

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱