تمام مطالب

استاد جامعه الزهرا(س) تصریح کرد:

تقارن شهادت امام موسی کاظم(ع) با نوروز، برنامه چیده شده الهی است/سال نو را با معنویت و توسل به باب‌الحوائج(ع) آغاز کنیم

شهادت امام موسی کاظم استاد حیدری مجد با بیان اینکه انسان‌ها در ابتلاها خالص می‌شوند، گفت: تقارن شهادت امام موسی کاظم علیه‌السلام با نوروز، برنامه چیده شده الهی است تا ما وارد این برنامه شویم و با توسل، تضرع و اخلاص، سالی بابرکت و بامیمنت برای ما رقم بخورد.

دبیر هیات امنای جامعه الزهرا:

حاجیه خانم داوودی از اعضای متدین و متعهد هیأت امنای جامعةالزهرا بود

تسلیت5 حجت الاسلام والمسلمین نعیمی درپیام تسلیتی حاجیه خانم داوودی را از اعضای مؤمن، متدین و متعهد هیأت امنای جامعةالزهرا توصیف کرد که عمر خود را وقف مکتب ناب اهل بیت علیهم السلام کرد.

قدردانی صمیمانه مدیر جامعه الزهرا از فعالان ستاد آموزش از راه دور/ تولید محتوای بیش از 1000 جلسه درسی در دوهفته

ستاد آموزش از راه دور (4) مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام همکاری صمیمانه، هم افزایی و همگرایی را از ویژگی های ستاد آموزش از راه دور عنوان کرد و ضمن قدردانی صمیمانه از فعالیت های این ستاد گفت: امیدواریم بتوانیم این همدلی و همگرایی در کارها را در همه امور استمرار ببخشیم.

به منظور بهداشت و سلامت معنوی و روانی خانواده‌ها؛ 

جزوه «راه‌های غلبه بر استرس بیماری کرونا» منتشر شد

راه های مقابله با استرس کرونا جزوه «راه‌های غلبه بر استرس بیماری کرونا» به منظور بهداشت و سلامت معنوی و روانی خانواده ها به همت مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

آخرین اخبار

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵