معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

کرسی ترویجی «بررسی ادله فمینیسم رادیکال بر جواز سقط جنین در راستای تحقق آزادی جنسی به عنوان امر اخلاقی»

کرسی ترویجی 35

سی و پنجمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «بررسی ادله فمینیسم رادیکال بر جواز سقط جنین در راستای تحقق آزادی جنسی به عنوان امر اخلاقی» به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و پنجمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «بررسی ادله فمینیسم رادیکال بر جواز سقط جنین در راستای تحقق آزادی جنسی به عنوان امر اخلاقی» به صورت حضوری و مجازی از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، سرکار خانم دکتر زینب کبیری استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد و حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل چراغی دبیر کارگروه خانواده و جمعیت پژوهشکده آسیب‌های اجتماعی ناقد این جلسه است.

سرکار خانم افتخار یوسفی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان دبیر علمی جلسه حضور دارد.

این جلسه روز شنبه 11 دی ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این جلسه به صورت مجازی فراهم شده است و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این جلسه شرکت کنند.