تجلیل از اساتید و نخبگان پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س)

تجلیل از پژوهشگران-پنل تخصصی پژوهشگاه11

16 نفر از اساتید و نخبگان پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س) مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، اساتید و نخبگان پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در برنامه پنل تخصصی این پژوهشگاه که در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفتند.

سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعیمی دبیر هیئت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر ابوالقاسم زاده رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سجودی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مراسم حضور داشتند.

در این برنامه، سرکار خانم خدیجه هاشمی به عنوان «معاون پژوهش پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» معرفی شد.

همچنین در  مراسم تجلیل از پژوهشگران و نخبگان پژوهشی، خانم‌ها خدیجه سپهری و خانم زهرا خبازی نیاسر به عنوان نخبگان پژوهشی مورد تجلیل قرار گرفتند.

خانم‌ها مهدیه رضایی، فاطمه فرخنده، منیره کبیر، زهرا سادات سرکشکیان و معصومه سادات نژاد موسوی در رشته فقه و حقوق تجلیل شدند.

خانم‌ها منصوره بخشی، شریفه نبوی، فاطمه کرمی، ناهید طیبی، نعیمه ابراهیمی، طاهره رضایی در رشته تاریخ اسلام و خانم‌ها زهره دانشجو، لیلا محسنیان و فاطمه سلطان محمدی در رشته تفسیر و علوم قرآن مورد تجلیل قرار گرفتند.