شرایط پذیرش فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در جامعه‌الزهرا(س)

شرایط پذیرش فارالتحصیلان دانشگاهی

شرایط پذیرش فارغ التحصیلان دانشگاه‌های کشور و امکان ثبت نام فارغ التحصیلان برخی رشته‌های دانشگاهی در آزمون ورودی سطح سه (کارشناسی ارشد) از سوی اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای، شرایط پذیرش فارغ التحصیلان دانشگاه‌های کشور و امکان ثبت نام برخی رشته‌های دانشگاهی در آزمون ورودی سطح سه (کارشناسی ارشد) را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی از دانشگاه‌های امام صادق علیه‌السلام و شهید مطهری و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته در یکی از رشته‌های همسو که لیست آنها از لینک ذیل قابل دریافت است، امکان ثبت نام در دوره سطح 3 (کارشناسی ارشد) را دارا هستند.

شایان ذکر است اتمام دروس و دریافت مدرک سطح 3 برای این داوطلبان، منوط به گذراندن واحدهای پیش نیاز بعد از پذیرش نهایی است.

رشته‌های همسوی دانشگاهی

برای اطلاع از سایر شرایط ثبت نام، تعداد واحدهای پیش نیاز و شیوه ثبت نام به «دفترچه راهنمای ثبت نام سطح 3» مراجعه نمایید.

سایر فارغ‌التحصیلان مدرک دانشگاهی شامل دارندگان مدرک کاردانی، مدرک کارشناسی در رشته‌های غیرهمسو، مدرک کارشناسی ناپیوسته در رشته‌های همسو، مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا که رشته کارشناسی آنها غیرهمسو است، فقط می‌توانند در آزمون سطح 2 ثبت نام نمایند.

تبصره: آن دسته از دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته در یکی از رشته‌های همسو در صورت دارا بودن مدرک کاردانی در همان رشته مقطع کارشناسی، می‌توانند در آزمون سطح 3 ثبت نام کنند.

این داوطلبان لازم است علاوه بر ارسال تصویر مدرک کارشناسی خود در زمان ثبت نام، تصویر مدرک کاردانی خود را نیز در سامانه ثبت نام (بخش «سایر مدارک») بارگذاری نمایند.