با حضور حضرت آیت‌الله اعرافی؛

پژوهشگران برتر جامعه‌الزهرا(س) تجلیل شدند

بزرگداشت هفته پژوهش 1400 (20)

همزمان با روز پژوهش، 10 نفر از پژوهشگران برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور آیت‌الله اعرافی تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، آیین بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز با حضور حضرت آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در سالن اجتماعات تالار بیداری اسلامی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین نعیمی دبیر هیات امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی سرپرست دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری حوزه های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی، حجت‌الاسلام والمسلمین سجودی و سرکار خانم حقانی، معاونان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالقاسم زاده رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی و جمعی از اساتید، مدیران و پژوهشگران حضور داشتند.

در این مراسم، 10 نفر از پژوهشگران برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که دارای آثار فاخر بودند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

خانم‌ها نجمه نجم کادر علمی و پژوهشگر ثابت گروه تفسیر و علوم قرآن پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام؛ خدیجه حسین زاده، دانش پژوه سطح چهار تفسیر تطبیقی؛ مریم السادات موسوی دانش پژوه سطح چهارتفسیر تطبیقی؛ راضیه‌سادات سیدخراسانی دانش پژوه سطح چهار تفسیر تطبیقی و فاطمه رئوفی تبار دانش پژوه سطح چهار کلام به عنوان پژوهشگران برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تجلیل شدند.

خانم‌ها صغری فهیمی دانش پژوه سطح چهار تاریخ اسلام؛ آرزو بنی صدر دانش پژوه  سطح دو و دانشجوی  دکترای الهیات؛ لیلا همایون‌فر دانش پژوه سطح چهار تاریخ اسلام؛ نسرین انصاریان دانش آموخته سطح چهار تفسیر تطبیقی و مرضیه ورمزیار دکتری مدرسی معارف اسلامی از دیگر پژوهشگران تجلیل شده در این مراسم بودند.