پرسشگری، عقلانیت و خستگی ناپذیری از شاخصه های جنبش دانشجویی است

دیدار مدیران رسانه حوزه با خانم برقعی (14)

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی با تبریک روز دانشجو، پرسشگری و حرکت در راستای عقل و منطق به همراه ایجاد ساختارهای نو و خستگی ناپذیری را از مشخصه های جنبش دانشجویی دانست.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام بدین شرح است:

دانش، مسیری سبز در راستای حیات طیبه است و دانشجو پوینده ترین واژه هستی است.

پرسشگری و حرکت در راستای عقل و منطق به همراه ایجاد ساختارهای نو و خستگی ناپذیری از مشخصه های نسلی است که دانش و دانشگاه را بستری برای پویائی، امید و حرکت می داند.

اتکاء به اساتید فرهیخته و اعتماد به نفس در جوانان جویای علم، امیدهایی برای نیل به آینده ای روشن را نوید می دهد و نسل های پیش رو در عین مطالبه گری، توان همگرائی و هم افزائی را الگوی پیشرفت قرار داده اند.

اینجانب به عنوان یکی از دوستداران دانش، دانشجویان عزیز را می ستایم و روز پر شکوه دانشجو را به تمامی دانشجویان گرامی تبریک عرض می کنم.

امیدوارم همگرائی و همراهی هرچه بیشتر دانشجویان عزیز، آتیه ای روشن تر و پرامید را برای سرزمین پربرکت ایران به ارمغان آورد.

سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها