تجلیل از بانوان طلبه بسیجی برگزیده در همایش طلاب و اساتید بسیجی خواهران قم

همایش بسیج طلاب و اساتید خواهر استان قم در جامعه الزهرا (17)

چهار بانوی طلبه بسیجی برگزیده و هفت نفر از برگزیدگان ویژه مسابقه گام دوم انقلاب و قانون اساسی در همایش بزرگ طلاب و اساتید بسیجی خواهران استان قم معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، چهار بانوی طلبه بسیجی برگزیده در همایش بزرگ طلاب و اساتید بسیجی خواهران استان قم که به همت پایگاه های مقاومت بسیج جامعه الزهرا(س) و سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم برگزار شد، تجلیل شدند.

در این مراسم، خانم طاهره حیدری مجد مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، خانم زهرا احسانی فرمانده ارشد پایگاه های بسیج طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، خانم زینب نزادی استاد و مسئول گروه جهادی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و خانم مهین اسدپور مدیر مدرسه فاطمه الزهرا علیهاالسلام از مدارس حوزه علمیه خواهران به عنوان مدیر بسیجی نمونه مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین در این مراسم، برگزیدگان ویژه مسابقه گام دوم انقلاب و قانون اساسی که از سوی بسیج حوزه طلاب خواهران فاطمه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، معرفی و تجلیل شدند.

خانم‌ها عاطفه نفر، مرضیه عیوضی، سمانه نجفعلی، سوسن احدی وند، زهرا ساکی، معصومه کرمی، ایران روح پرور از جمله برگزیدگان مسابقه گام دوم انقلاب و قانون اساسی بودند.