بازخوانی نامه شهید سلیمانی به بسیجیان در همایش طلاب و اساتید بسیجی خواهران قم

همایش بسیج طلاب و اساتید خواهر استان قم در جامعه الزهرا (13)

نامه شهید سلیمانی به بسیجیان در همایش طلاب و اساتید بسیجی خواهران قم بازخوانی شد.

به گزارش روابط عمومی، نامه شهید حاج قاسم سلیمانی به بسیجیان در همایش بزرگ طلاب و اساتید بسیجی خواهران استان قم که به همت پایگاه های مقاومت بسیج جامعه الزهرا(س) و سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم در تالار بیداری اسلامی برگزار شد، مورد بازخوانی قرار گرفت.

شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی این نامه را در سال 1394 در جبهه نبرد با داعش در سوریه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان نگاشته است.

متن نامه بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم

خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.

عزیزانم اولا بزرگترین امانت سپرده شده به ما جمهوری اسلامی است که امام عارفمان  فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمائید.

ثانیا؛ به حلال خداوند وحرام  آن توجه خاص خاص بفرمائید.

ثالثا؛ پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند وائمه معصومین توصیه فرموده‌اند.

رابعا؛ دوستی ورفاقت ارزش بزرگی است اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی می‌کنید.

خامساً؛ نماز شب نماز شب نماز شب کلید تمام عزت‌هاست.

برادرتان قاسم».

photo_2021-11-23_12-39-23