برگزاری مرحله نهم طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی

حدیث خوانی

مرحله نهم طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی به همت اداره کل امور تربیتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی سرپرست اداره کل امور تربیتی در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت: به همت اداره قرآن و حدیث، مرحله نهم طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی برگزار می شود.

حسینی با اشاره به آغاز مرحله نهم این طرح عنوان کرد: این مرحله به بخش پنجم ازکتاب الایمان و الکفر اصول کافی از باب «مَن طَلَب عَثَرات المُؤمنین و عَوراتِهم» تا پایان کتاب الایمان و الکفر اختصاص دارد.

طلاب محترم می‌توانند فایل سؤالات هر مرحله را از سایت و کانال های جامعه‌الزهراء علیهاالسلام دریافت و  پاسخنامه های خود را به پست الکترونیک ذکر شده در دفترچه ارسال کنند.

وی افزود: امکان پیوستن خواهرانی که موفق به شرکت در مراحل قبلی این مسابقات نشده اند به شرط ارائه پاسخنامه مراحل قبل فراهم شده است. این افراد می توانند با پیوستن به کانال این طرح در پیام رسان ایتا به آدرس

https://eitaa.com/jz_osulekafi  دفترچه سوالات و محتوای مراحل قبل را دریافت نمایند.

وی مهلت تحویل پاسخنامه مرحله نهم را تا 20 آذر  ماه اعلام کرد و یادآور شد: شرکت کنندگانی که از مراحل  قبل جا مانده‌اند، می‌توانند پاسخنامه های خود را تا تاریخ مذکور تحویل دهند و جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴۳۶ تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله ششم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت سوالات مرحله نهم این لینک را فعال کنید.