مستند رادیویی بانوان تاثیرگذار جامعه الزهرا تولید می شود

مستند رادیویی

مستند رادیویی بانوان تاثیرگذار اجتماعی جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری رادیو معارف تولید می شود.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به ظرفیت های موجود خواهران طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: تولید مستند رادیویی با همکاری و تهیه کنندگی رادیو معارف ، از پروژه های مهم معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام است که در آن تاثیر اجتماعی طلاب در ساخت تمدن نوین اسلامی به نمایش گذاشته می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام در ادامه به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر به رسمیت شناخته شدن جایگاه اجتماعی طلاب خواهر اشاره کرد و گفت: این وظیفه و تکلیف بیش از هر مجموعه ای بر عهده جامعه الزهرا علیهاالسلام است تا با استفاده از ابزار مختلف از جمله تولید مستند این ظرفیت عظیم را که بی گمان از ثمره های انقلاب اسلامی است معرفی کند.

گفتنی است، طلاب، اساتید، مبلغان و دانش‌آموختگان می‌توانند با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir  بخش برنامه ها (مستند زنان تاثیر گذار) در تولید این مستند رادیویی مشارکت کنند و نیز در ساعات اداری با شماره های 32112093 یا 321112094 تماس حاصل کنند.