تمدید مهلت ثبت نام در واحد پویانمایی انجمن رسانه جامعه الزهراء

photo_2021-11-03_07-10-52 (1)

مهلت ثبت نام در واحد پویانمایی انجمن رسانه جامعه الزهراء (ارج) از سوی اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی تا پایان آبان ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم حکمت نیا رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی با اعلام این خبر، حوزه فعالیت واحد پویانمایی را در سه بخش تولیدات با محصولات محتوای متنی، صوتی، پوستر و پویانمایی، بخش آموزش پروژه محور با راهبری استاد راهنما و بخش نشر عنوان کرد و افزود: در این زمینه و برای پیشبرد اهداف، گروه های تولید محتوا، صوت، طراحی، پویانمایی، نشر و ارتباط و گروه بین الملل راه اندازی می شود.

گفتنی است، طلاب علاقه مند به فعالیت در این انجمن می توانند جهت ثبت عضویت و تشکیل پرونده به سامانه اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی  http://novin.jz.ac.ir بخش برنامه ها مراجعه نمایند. پس از ثبت نام در سامانه، اطلاعیه مصاحبه و تکمیل روند عضویت به شماره همراه طلاب ارسال خواهد شد.