انتصاب «مسئول ارتباطات و مراجعات خواهران» و «مدیر اداره خواهران جامعه‌الزهرا(س)»

انتصاب

سرکار خانم زهره حسنی در احکامی جداگانه به سمت «مسئول ارتباطات و مراجعات خواهران» و «مدیر اداره خواهران جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سعیدی، معاون اداری و مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام در دو حکم جداگانه، سرکار خانم زهره حسنی را به عنوان «مسئول ارتباطات و مراجعات خواهران جامعه‌الزهرا(س)» و «مدیر اداره خواهران» منصوب کرد.

در این احکام به تعامل سازنده، همفکری و همراهی با مدیریت‌های این مجموعه در اجرای فرآیندهای اداری و بهره‌وری سازمانی، پیگیری امور اداری، ایجاد فضای تعامل و آرامش و همچنین سازماندهی فرآیندهای اداری و استخدامی اشاره شده است.

در پایان حکم، از تلاش‌های ارزشمند مرحومه سرکار خانم دکتر اعظم حسنی از کارمندان جهادگر و مخلص جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مسئولیت قدردانی شد.