بازدید مدیر مرکز آموزش مجازی استان خراسان رضوی از مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

بازدید از مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

مدیر مرکز آموزش مجازی استان خراسان رضوی از مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکارخانم زلفی زاده مدیر مرکز آموزش مجازی خراسان رضوی  در بازدیدی از مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری در جریان ظرفیت‌ها و فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

سرکار خانم زلفی زاده اظهار داشت: با توجه به وضعیت خاص کل کشور  و به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت در تمامی مقاطع تحصیلی، مراکز آموزشی مجازی و غیرحضوری نقش بسزایی در آموزش از راه دور  دارند و لذا در این راستا باید به زیرساخت‌های برنامه‌های مجازی و برخط توجه ویژه ای شود.

در این بازدید همچنین درباره موضوعات زیرساختی و تهیه محتوای دروس و نحوه تعامل هرچه بیشتر مرکز استان خراسان رضوی با جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان شد.

در ادامه سرکار خانم حاجی پور، مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری گزارشی از ظرفیت‌ها، توانمندی‌های مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری ارائه و اعلام آمادگی خود را جهت همکاری هر چه بیشتر با مراکز استانی اعلام کرد.