حضور کودکان آمادگی جامعه‌الزهرا(س) در حرم مطهر بانوی کرامت

مهد کودک حرم مطهر حضرت معصومه 5

تعدادی از کودکان آمادگی شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا(س) در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله علیها حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، تعدادی از کودکان آمادگی شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا(س) روز شنبه ۱۷ آذرماه ۱۳۹۸ همراه با مربیان در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله علیها حضور یافته و با آداب زیارت بانوی کرامت آشنا شدند.

این اردوی معنوی با هدف ایجاد انس بیشتر کودکان با حضرت معصومه(س)، آشنایی با آداب زیارت، برگزاری محفل قرآنی برای تقویت رابطه معنوی کودکان با حضرت معصومه(س)، برگزاری نماز جماعت برای هدیه به کریمه اهل‌بیت(س) به عنوان یکی از بهترین واسطه های رحمت الهی و تقویت روحیه سفرهای گروهی و رعایت قوانین گروهی انجام شد.

گفتنی است، مهدکودک و آمادگی شکوفه‌های بهار در قم، ۴۵ متری صدوق، بلوار بوعلی سینا، حوزه علمیه خواهران جامعه‌الزهرا(س) واقع شده است.